Крис и Юли казаха дали идва краят на "Молец" (ВИДЕО)

Момчетата от групата успокоиха феновете си, че само си дават кратка почивка

Култура
14:33 - 16 Октомври 2024
3966
Крис и Юли казаха дали идва краят на "Молец" (ВИДЕО)

Момчетата от популярната най-вече сред младежите група "Молец" споделиха дали бандата наистина се разпада, каквито съмнения се появиха преди дни. Твърденията бяха на база решението на Крис Макаров и Юли Славчев да изтрият всички постове от профила на групата в социалните мрежи и да обявят, че скоро трябва да очакваме "Последното". Освен това те рекламират големия си концерт в зала "Арена Армеец" на 21 ноември с надписа: "Молец – последното – 21.11.“

Многобройните почитатели на групата веднага се запитаха дали това наистина е краят на дуото или е ловък пиар ход, свързан с големия им финален концерт от тазгодишното турне. Сега стана ясно, че е било успешен маркетинтов ход.

Днес в профилите си в социалните мрежи Крис и Юли и група "Молец" публикуваха видео, в което иронично започват с думите, че се разделят, а след което се заливат от смях. Двамата все пак опровергават новините, че това е краят на "Молец" и обясняват, че се е получило разминаване, защото концертът, който им предстои на 21 ноември в София, се казва "Последното".

"Последното" е, защото е наистина последното за известно време. Тоест, ние не знаем кога отново ще седнем да организираме нещо. Много усилия и много време отидоха тази година в организацията на турнето", казва Крис във видеото.

Той допълва, че за известно време ще си починат от подобен тип изяви, за да имат повече време да творят.