Крис Рок готви гавра с Уил Смит

Актуални новини
15:01 - 31 Март 2022
2303
Крис Рок готви гавра с Уил Смит

Крис Рок за първи път коментира шамара от Уил Смит на сцената при раздаването на 94-е награди "Оскар". По време на комедийното му шоу в Бостън вчера Рок каза: "Как беше уикендът на всички? Все още преосмислям какво се случи с моя. Ако някъде сте чули, че съм говорил за случилото се, да знаете, че не съм. Имах да пиша цяло шоу за почивните дни".

Комикът заяви, че по-късно ще даде по-пълен коментар за агресията на Уил Смит, обаче е ясно, че подготвя цяла програма, посветена на агресивния му колега.

Междувременно от Академията за театрално и филмово изкуство публикуваха ново съобщение относно действията им спрямо Уил Смит в нощта на церемонията. Става ясно, че организаторите са помолили актьора да напусне залата след шамара, но той е отказал. "Нещата не се развиха, както очаквахме. Бях напълно ясни, когато казахме на господин Смит, че трябва да напусне залата, но той отказа да го направи. Разбираме, че трябваше да подходим към тази ситуация различно", гласи изявлението на Академията.

Наскоро те добавиха и че ще се съберат на съвет по повод инцидента и ще обсъдят дали да не наложат дисциплинарно наказание на Смит. Срещата ще бъде на 18 април, когато ще бъде обсъдено вероятно и евентуалното отнемане на наградата на Смит.