Криско, Папи Ханс, Владо Михайлов, P.I.F. и шоу с дронове на "Парк фест"

Фестивалът е част от Календара на културните събития на Столична община

Култура
15:05 - 05 Юни 2023
1583
Криско, Папи Ханс, Владо Михайлов, P.I.F. и шоу с дронове на "Парк фест"

Тазгодишното издание на култовия фестивал "Парк фест" ще предложи не само музика на живо с Криско, Папи Ханс, победителят от "Като две капки вода" Владо Михайлов и група P.I.F., но и уникално шоу с дронове. Циркови артисти, спортни занимания също са заложени в програмата на събитието, което започва на 8 юни в парк "Студентски" в столичния Студентски град и ще продължи до 11 юни включително. Входът е свободен.

Фестивалът е част от Календара на културните събития на Столична община в раздел „Значими събития“ и от календара на Фондация „София- европейска столица на спорта".

С подкрепата на Фондация „София-европейска столица на спорта“, всички посетители на Парк фест ще могат да се включат в безплатната, целодневна спортна програма на фестивала. В зоната за спорт, гостите на събитието ще могат да практикуват любимото си спортно занимание на открито или да получат първите си уроци по бейзбол, художествена гимнастика, бадминтон, волейбол и др.

Ще има и арт класове с творчески занаяти от различни краища на света. Традиционно ще гостува и най-атрактивния пътуващ лунапарк у нас, както и Арт базар, представящ родните автори на ръчно-изработени изделия и сувенири. Посетителите  ще се пренесат в пъстра фестивална приказка с тематичната декорация , която ще краси просторния парк "Студентски".