Кристиан Костов стана чудна гейша (ХИТ СНИМКИ)

Нещо за четене
12:06 - 23 Юли 2021
5373
Кристиан Костов стана чудна гейша (ХИТ СНИМКИ)

Кристиан Костов се превърна в истинска красива гейша. Изпълнителят блесна в нова фотосесия, където е гримиран стабилно с фон дьо тен, руж, сенки на очите, начервени устни и инкрустирани бляскащи бижута по лицето. Младият талант е в компанията на момиче, което е в същия стайлинг. Двамата са в крещящи кимона във  всевъзможни цветове – синьо, жълто, червено, оранжево, розово, цикламено.

"Толкова много неща се случват в момента в живота ми! Емоциите са като всепоглъщаща вълна. Чувствам, че съм точно там, където трябва", похвали се Костов за новата визия.

 
Преди време изпълнителят призна че се бори с тежки паник атаки.

"Толкова е странно - всеки път когато погледнеш в нечий профил в инстаграм, вие си мислите, че той или тя живее перфектно. Нека не забравяме, че това е просто само медийна платформа и всичко, които тези хора са пуснали не е реално. Напишете съобщение или се обадете на някой, който е бил наистина важен за вас преди, но сте се скарали и не си говорите, вече не сте приятели. Ние всички заслужаваме втори шанс", разкри Крис, но така и не издаде повече подробности.