Кристиано Роналдо отвори пети хотел

Манчестър Юнайтед не върни, но португалската звезда предлага лукс и високи цени, басейн, спа и специална диета

Спорт
21:11 - 14 Август 2022
3159
Кристиано Роналдо отвори пети хотел

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо продължава да прави пари и по други начини, а сега отвори петия си хотел.

Португалецът търси начин да напусне Манчестър Юнайтед, а междувременно печели пари по други начини. Наскоро отвори петия си хотел в Маракеш.

Кристиано вече отвори няколко хотела в Лисабон, Мадрид, Ню Йорк, родната Мадейра, а сега и в Мароко. Всички те имат едно и също име - Pestana CR7.

В хотела в Маракеш имате всичко, дори басейн на покрива. Той е добре оборудван, разполага със 174 луксозни стаи. Има и СПА център, фитнес зала, както и възможност за наемане на бизнес център за организиране на срещи. Гледката е красива, тъй като можете да видите Атласките планини. Цените не са евтини, нощувката струва от 158 до 372 паунда.

Гостите на хотела му могат да поръчат различни специалитети, а той препоръчва своя специфичен и здравословен хранителен режим. Това е и най-търсеното от менюто на хотелския ресторант в Маракеш.

„Когато открих първия хотел през 2016 г., амбицията ми беше да създам международна марка. След хотела в Мадейра бяха открити хотели в Лисабон, Мадрид и Ню Йорк. Този хотел в Маракеш има специално значение за мен. Чувствам специална връзка с този град“, каза Кристиано.