Кристин на Тото: Лекари ми казаха, че не мога да забременея!

През ключалката
13:09 - 27 Ноември 2019
50482
Кристин на Тото: Лекари ми казаха, че не мога да забременея!

Танцьорката Кристин призна, че лекари са я стреснали, че няма да може да има деца, защото има киста, научи Lupa.bg.

„Бяха ми казали, че имам кисти и че ще забременея по-трудно, защото нямам овулация. Ние се примирихме, че няма да е скоро и продължихме напред. Не, не е имало място за притеснение. Реално бяха минали два месеца и просто не се пазехме. За щастие лекарите не познаха и след месец бях бременна”, откровено е младото момиче.

Танцьорката си е легнала с рапъра Тото още на втората им среща, издадоха се двамата влюбени. Блондинката признава, че искала малко да се дърпа на звездата и да не си ляга с него веднага, заради това изчакала до втората среща, а на втория ден от връзката им се нанесла в дома на Тото от хитовата група „Скандау”.

Двамата веднага започнали да правят опити за бебе, като тя заченала едва на третия месец от връзката им. Мацката, която завъртя главата на рапъра, призна в свое интервю, че лекари са я стреснали, че няма да може да има деца, защото има киста.

Двамата признават, че появата на малкия Доминик не ги е променила по никакъв начин и продължават да куфеят по дискотеки при всеки удобен случай.