Кристина Агилера стана отвратителна гадина заради отслабването

Тя е все по-кисела, понякога агресивна, а поведението й към околните е „абсолютно отвратително“

Шоу
16:08 - 06 Юни 2024
5286
Кристина Агилера стана отвратителна гадина заради отслабването

Кристина Агилера отслабна със специална „гладна диета“, с която се втали с 18 килограма. Оказва се, че звездата се ограничава до 1600 калории на ден, като същевременно добавя зеленчуци и плодове към менюто, изключвайки сладкиши, бързи храни и други прости въглехидрати.

Тя също започна така е започнала да тренира бокс и йога, прави кардио тренировки два до пет пъти седмично. Резултатът изглежда оправдава всички очаквания на Кристина, но има и последствия.

Вътрешен човек разказа пред Life&Style с какъв страничен ефект от това гладуване са се сблъскали и певицата, и екипът ѝ. Оказва се, че заради постоянното чувство на глад Агилера е в ужасно лошо настроение. Тя е все по-кисела, понякога агресивна, а поведението й към околните е „абсолютно отвратително“.

Основният удар, разбира се, пада върху избраника на Кристина - Мат Рътлър. „Тя се заяжда с хората и няма грам търпение. Всички са убедени, че "гладната диета" е виновна за постоянно лошото ѝ настроение. Мат е горд, че тя влезе в такава страхотна форма, въпреки че не смята, че трябва да отслабва чак толкова много!“, казва източникът на изданието, пише Elle.