Критикът на Бербатов - над закона

Новини
16:00 - 23 Юни 2021
11968
Критикът на Бербатов - над закона

Един от колоритните футболни президенти у нас и член на Изпълкома на БФС - Венцеслав Стефанов, отново се забърка в скандал. Босът на Славия пререди хиляди чакащи на границата с Гърция, което разгневи хората. 

Стефанов отиде на море на едно от любимите му две места за почивка - в южната ни съседка. Другото кътче за отдих, което той често посещава, е Дубай. 

Вчера вечерта на граничния пункт "Кулата - Промахон", където напрежението и чакането в последно време са нещо обичайно, Венци Стефанов, който е най-големият критик на кандидата за президент на БФС - Димитър Бербатов, потъпка морала, реда и закона, след като мина по втория начин на гръцка територия. 

Свидетели на случилото се много бързо разпознали възпълничкия президент на Славия и започнали да роптаят, че те чакат с часове, а той се облагодетелства от положението си.

"Всички чинно чакат на опашките за леки автомобили, докато този тарикат Стефанов минава бързо с "Бентли"-то през гишето за камиони и граничарите го пускат, въпреки раздразнението на останалите хора. Докато това нещо е възможно в тази кочина, никога няма да се оправим, какъвто и смисъл да седи зад това изречение", сподели в социалната мрежа очевидец.