КРИЗА: Пенисите намаляват глобално , грози ни изчезване

Химикалите и микропластмасите се отразяват пагубно на мъжкото достойнство

Топ
14:38 - 21 Юни 2022
4692
КРИЗА: Пенисите намаляват глобално, грози ни изчезване

Д-р Шана Суан е един от най-известнтие репродуктивни епидемиолози, работещи в момента. В книгата си "Обратното броене" тя публикува проучване, с което твърди, че мъжете страдат много по-често от еректилна дисфункция и че бебетата се раждат с много по-малко “достойнство”. Според нея замърсителите и микропластмасата са причината бебетата да не се развиват правилно. Химикалите, които се изпозлват за хранителните опаковки, като фталатните естери, влияят на някои хормони. Фталатните естери се разграждат много трудно и вместо това се трупат в телата ни и в околната среда.

Подобни проблеми са забелязани и при животни, които са изложени на подобни условия.

Проучването на д-р Суан е остановило, че не само размерите на членовете стават по-малко, но и броят сперматозоиди, които се произвеждат, е паднал с поне 50% през последните 40-50 години.

Тя смята, че това е началото на глобална криза.

“Химикалите около нас и нездравословният начин на живот в съвременния свят развалят нашия хормонален баланс и създават хормонален хаос”, обясни д-р Суан.

Строител решил да стане порно звезда, след като приятели се изумили от размера на пениса му

“Бебетата се раждат замърсени от химикали заради микропластмаса и други вещества, които се намират в утробата”.

Д-р Суан пише, че това ще повлияе сериозно на развитието на човечеството и оцеляването на хората. Макар размерът на пениса да не е най-важното нещо, тенденцията, която се наблюдава, е показателна за сериозните репродуктивни проблеми.

Жените също са потърпевши. Забременяването е много по-трудно, а загубата на зародиши в е пъти по-честа.