Крум Савов мераклия да става депутат

Политика
14:32 - 23 Октомври 2019
4828
Крум Савов мераклия да става депутат

Спортният корифей Крум Савов се е засилил към върховете на политиката. От доста време, журналистът се скита немил-недраг, без постоянна работа и доходи и единственото амплоа, в което блесна, бе като учредител на партията на Слави „Няма такава държава.”

Заради несигурната кариера из телевизиите, Савов е твърдо решен да успее с партийни дела и споделил с приятели крайната цел - на следващите парламентарни избори да е сред избраните депутати в новото Народно събрание.

Крум се надявал, че като популярно лице от екрана, с доказани качества, Трифонов при всички случаи ще го включи в партийната си листа, а оттам ще скочи право в депутатската банка.

„Цял живот се занимавам със спорт, а съм човек с кауза и силно обществено чувство. Със сигурност мястото ми е в политиката”, коментирал телевизионерът. Той бил абсолютно сигурен, че като добър комуникатор и човек врял и кипял във футболните драми, няма да има проблем да излезе на парламентарната трибуна.     

Амбициозният му план не бил съвсем самостоятелно негово решение, защото и този път Крум бил подбутнат от енергичната си половинка Мая. Аптекарката и бивша тв звезда го сръчкала да действа по-мащабно и да престане само да обикаля по телевизиите, където предавания постоянно падат от екран. Красавицата внушила на мъжа си, че е много над нивото на повечето политици и наистина ще бъде успешен, ако успее да излезе на политическата сцена.

За последно Савов бе водещ на спорта в Би Ти Ви, а преди това имаше предаване в Канал 3. Говори се, че Трифонов ще му отпусне eфир в новата си телевизия „Седем осми” и спортният спец отново ще води предаване, но това вече не било достатъчно за кариерните мечти на известния перничанин.