Крум Зарков нападна Корнелия за хартиената бюлетина

Топ
19:54 - 03 Април 2023
5270
Крум Зарков нападна Корнелия за хартиената бюлетина

Служебният министър на правосъдието Крум Зарков сподели какви са очакванията за съставяне на правителство. Той беше на инспекция в женския затвор в Сливен, където даде добра оценка на ръководството и на въведените стандартите.

Министър Зарков коментира резултатите на БСП от изборите, като подчерта, че "хартиената бюлетина съвсем не е решение на много по-дълбоките проблеми в партията". На въпрос дали ще иска оставката на лидера Корнелия Нинова, той не даде отговор.

"Нещата отиват далеч отвъд това и сега не е моментът да ги коментираме. За съжаление изборната активност продължава да се движи в рамките на антирекордите, които поставихме миналия път. Така че аргументът, според който връщането на хартиената бюлетина ще върне избирателите пред урните (както твърдеше Корнелия Нинова, б.ред.), очевидно беше грешен."

"За съжаление БСП продължава с тъжните резултати, но аз съм сигурен, че моята партия ще намери начин да излезе от тази ситуация и скоро ще тръгне отново напред" добави още той.

Служебният министър на правосъдието обяви, че правителството няма да спре да си изпълнява задълженията, докато партиите обмислят съставянето на правителство.