Крушарски разкри: На 29 февруари ще реша дали да се кандидатирам

Ще имам среща със Стилиян Петров, призна бизнесменът

Спорт
13:17 - 21 Февруари 2024
1262
Крушарски разкри: На 29 февруари ще реша дали да се кандидатирам

На 29 февруари ще реша дали да подам заявлението си за участие в изборите за президент на БФС. Това обяви Христо Крушарски в предаването "Денят започва". Той разкри още, че днес му предстои среща със Стилиян Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов.

"Помоли ме за среща. За мен е по-добре да си кажем нещата преди, а не след това. Защото човек може да реши за по-доброто да направи крачка назад. Ще ги изслушам да видя какви са техните предложения и до 29-и имам още време да обмисля какво да направя", обясни Крушарски.

"Управленският опит не се насажда, а се изгражда. Човек, за да ръководи, трябва да има опит. Това не са топката и талантът. Най-големият проблем на БФС е, че през тези години не си подготви кадри. Аз съм минал през етапа от долу до горе", обясни Христо Крушарски.

Той заяви, че е имал разговори вече с Манол Иванов и Михаил Касабов по тяхна инициатива.

"Те ме потърсиха, говорихме. За единия знам много, за другия - малко", обяви Крушарски и добави, че не вижда конфликт на интереси кандидатурата на Касабов за президент на БФС.

Босът на Локомотив Пловдив бе категоричен, че Конгресът трябвя да бъде открит.

"Проблемът на българския футбол не е БФС, а клубовете. Никой не може да ми повлияе да си променя мнението, което съм си изградил и какво ще направя", каза още Крушарски.