Круше: Синът на Джо Байдън задирял непълнолетни девойки

Актуални новини
13:56 - 21 Октомври 2020
4686
Круше: Синът на Джо Байдън задирял непълнолетни девойки

Адвокатът на американския президент Доналд Тръмп, известният бивш кмет на Ню Йорк Рудолф Джулиани, превърна диска от лаптопа на Хънтър Байдън, който попадна в ръцете му, в истинска кутия на Пандора.

До този момент от него бяха разкрити опити за корумпиране на украински олигарси. Сега се оказва, че синът на претендента за Белия дом Джо Байдън – Хънтър, е имал сексуални отношения с вдовицата на брат си и контакти с непълнолетни момичета, съобщава американското издание Washington Examiner.

„Най-разочароващото нещо за демократите е, че ФБР и Националното разузнаване твърдят, че руснаците не са замесени“, коментират от редакцията, цитирани от Фокус.

Руди Джулиани заяви, че е изпратил предполагаемо сексуално съдържание до щатската полиция в Делауеър, включващо Хънтър Байдън и непълнолетни момичета. Текстовите съобщения и снимки, за които говори личният адвокат на президента Тръмп и бивш кмет на Ню Йорк, изглежда са намерени на твърдия диск на лаптопа, принадлежащ на 50-годишния син на бившия вицепрезидент Джо Байдън, кандидат за президент. Washington Examiner установи, че материалите вече са предадени на ФБР.

„Има текстово съобщение до бащата на [Хънтър], където той пише следните думи за съпругата на починалия му брат, която е била негова любовница от доста време. Хънтър съобщава:„ Тя ми каза, че в сексуално отношение се държа неподходящо. Става въпрос за контактите на Хънтър с 14-годишно момиче, чието име не е съобщено“, обясни Джулиани пред местна телевизия.

По време на предаването са показани текстови съобщения с отделни затъмнени фрази. Четейки ги, Джулиани разказа как снахата на Хънтър Байдън е казала, че той „се държи неподходящо с [затъмнено поле], че според момичето той е разговарял с нея във FaceTime гол и че е ходил гол пред екрана“. Джулиани продължи: „Когато момичето беше разпитано подробно, тя заяви, че [затъмнено] не е казала нищо подобно. Но въпросът е, че той създава много опасна среда за децата“.

Снахата, за която говори Джулиани, най-вероятно е вдовицата на брата на Хънтър Хали Байдън, с която Хънтър беше романтично обвързан до миналата пролет.