Ку-ку: Сюелън Кери, която се ожени за себе си, се разведе

Инфлуенсърката признава, че дори е ходила на семейна терапия в опит да спаси брака си

Свят
18:00 - 13 Септември 2024
2024
Ку-ку: Сюелън Кери, която се ожени за себе си, се разведе

В днешни дни за мнозина бракът е остаряла институция. Други пък смятат, че ако обичаш истински един човек, задължително трябва да му се вречеш във вярност пред закона. Е, има и трети, които най-много обичат себе си - затова и отиват сами до олтара.

Това направи миналата година инфлуенсърката и имитаторка на Марая Кери Сюелън Кери. Тя се ожени за себе си на импровизирана церемония в Лондон и накара всички да говорят за нея. А месеци след това слага край на този нестандартен брак, съобщава Mirror.

"Дори ангажиментът към себе си може да има своите предизвикателства, като например справянето с очакването да бъдеш перфектен за себе си през цялото време", цитират я от изданието.

Явно Кери не е издържала на това голяма напрежение, а и е осъзнала, че оказва голям натиск върху себе си и това я изтощава. "Разбрах, че дори в брак със себе си е важно да приемем несъвършенствата си".

Инфлуенсърката, която е родена в Бразилия, но живее в английската столица, признава, че

дори е ходила на семейна терапия в опит да спаси брака си,

който влиза в понятието сологамия. Но след 10 сеанса е осъзнала и че това няма да помогне, защото понякога се е чувствала много самотна във връзката си.

"Осъзнах, че моят сологамен брак е процес на изцеление и себеоткриване", обяснява Сюелън Кери. А след новината за развода качи публикация в Instagram, в която шеговито казва, че има нужда от "нов съпруг". Междувременно се утешава след раздялата в компанията на близки приятели.