Ку-кулагин сипва здраво на жената-мъж Ивон от "Биг Брадър"

Гримьорът завижда на брадърката, защото сам не смее да си кръцне члена

Шоу
11:59 - 13 Октомври 2024
14620
Ку-кулагин сипва здраво на жената-мъж Ивон от "Биг Брадър"

От както е стартирал новия сезон на "Биг Брадър" бившият гримьор Валентин Кулагин, който също бе част от шоуто преди години, не спира да сипе змии и гущери по адрес на българката от Монако - Ивон Рей. Нежният момък е повел война с най-коментираната персона в продукцията на Нова телевизия по неясни причини.

Кулагин дори създаде специален лайв в платформата ТикТок, в който обясняваше на дълго и широко дали Ивон Рей е била някога мъж и има ли операция за смяна на пола. Оказва се обаче, че изблиците му срещу загадъчната персона са всъщност причинени от особено деликатна тема за Вальо, който от години потиска душевно идеята за трансформацията си в транс жена, но в същото време върви по стъпките точно в тази посока, твърди hotnews.bg.

Ивон или Ивайло - преценете сами

Макар и да отрича публично, че се чувства жена, КулагинА както го наричат в обкръжението му по-близките, потискал всячески мисълта да направи категоричната трансформация. Сравнявайки снимки на гримьора от преди години, промяната му в по-женствен образ е очевадна и категорична.

Валентин обаче така и не можел да се почувства удобно в кожата си и да приеме женското си аз напълно, коментират хора, които го познават отблизо. 

Още докато приемал хомосексуалната си природа, Кулагин обичал да експериментира с женски дрехи и визия. Именно заради това той изпъквал по партита, а в родния му Хасково му слагат прякора Валя Жената. Заради крайните му творчески виждания за визията си, негови приятели зад гърба му го наричали Извънземната и Чучландия - от чучело т.е.