Кубрат отказал да се бие с Фюри

Бокс
17:28 - 13 Август 2019
22490
Кубрат отказал да се бие с Фюри

Българската звезда на професионалния ринг Кубрат Пулев е отказал да се бие с Тайсън Фюри, обяви треньорът на британския боксьор Бен Дейвисън. Кобрата е бил сред предпочитаните варианти за нов опонент на бившия шампион при свръхтежките, но крайна сметка "Циганския крал" ще се бие с шведа Ото Валин.

Сблъсъкът между двамата бе потвърден и ще се състои на 14-и септември в Лас Вегас. Това ще е втори мач за Фюри в САЩ, като в първия си двубой там победи Том Шварц през юни.

"Имаше големи имена. Много предложения бяха направени, но всичко е прекалено сложно и трудно. Просто не мога да разбера какво става. Вероятно всички ги е страх от Тайсън и не искат да излязат срещу него ", обясни Дейвисън пред ВТ Sport.

Тайсън Фюри искал да се боксира с Пулев, но нашия отказал

"Кубрат Пулев иска да си запази мястото на официален претендент на международната боксова федерация (IBF) и не прие офертата", разкри още треньорът на 31-годишния Фюри и добави: "След това се обърнахме към Александър Поветкин. Той пък си избра Хюи Фюри. Тайсън искаше Джарел Милър, но на него няма да му върнат лиценза навреме след допинга."