Куката изритал Снежана Макавеева заради секс чатове!

Мариан Вълев бил лудо влюбен в колежката си, която му е и голямата любов

Новини
15:00 - 09 Март 2023
9485
Куката изритал Снежана Макавеева заради секс чатове!

Мариан Вълев - Куката бил шута на актрисата Снежана Макавеева заради секс чатове с други мъже. Популярният актьор от сериала "Под прикритие" побеснял като разбрал, че тя му върти номерца и прави уговорки с други мъже.

Куката бил лудо влюбен в колежката си, която му е и голямата любов. Разбира се, искрата на любовта между двамата пламва на снимачната площадка на "Под прикритие", въпреки че Снежана е с 22 години по-млада от Вълев, но независимо от огромната разлика във възрастта актьорите се оставят на страстта си един към друг.

Любовта им е бурна, съпътствана от раздели и събирания, а драматизмът в отношенията им е резултат от противоречивите характери на двамата темпераментни актьори.

Краят на връзката им идва преди 10 години. Първоначално Вълев прощава на любимата си слухове за афера със собственик на заведение. Когато обаче Куката попада на няколко секс чата на Снежана с други мъже, побеснява и той дърпа чертата.

Името на Макавеева често бива замесено в грандиозни скандали, свързват я със слухове за връзка с жени, с истории с алкохол и наркотици. Актрисата има и криминално минало - в Милано се напива с компанията си и започва да вилнее из центъра на града. Арестуват я, а Снежана се сдобива с тройна присъда по бързата процедура - за вандалски прояви, кражба и лъжесвидетелство. Затворът ѝ се разминава, защото била непълнолетна и била депортирана в България.

Една от причините да се запише в "Сървайвър" била идеята ѝ да се популяризира, тъй като смята, че е забравена от кинаджиите. Във формата тя играе коалиция с кулинарното гуру Божана Кацарова, не е много на "Ти" с ММА боеца Георги Валентинов и футболиста Благой Георгиев. Според различни слухове тя е звездата, която е взела най-ниския хонорар за участието си в риалитито.

Мариан Вълев също не е цвете за мирисане. Куката и Снежана Макавеева често участвали в сексуални оргии преди време. Една от поредните жертви на двойката била бившата Мис Плеймейт Силвия Бахати.

Мариан обичал да се разнообразява с различни жени, а палавата Снежана се оказала запалена фенка и на собствения си пол в леглото.

По тази причина актрисата въобще не се притеснявала, че актьорът преди време често е хващан в компанията на различни хубавици из нощните клубове.

Блондинката, подобно на куп други мацки, не успяла да устои на чара на Куката и се включила заедно с него и Снежана в страстно рандеву. Говори се, че Макавеева дори разполага с видео от купона, което гордо показвала на приятели.