Кулагин се налива с водка за 4 500 лева

Устатият скандалджия празнува рождения си ден, обяви се за Краля на грима

Нещо за четене
07:36 - 04 Октомври 2019
21087
Кулагин се налива с водка за 4 500 лева

Гримьорът скандалджия Валентин Кулагин публикува видео в профила си в Инстаграм, на което се налива с водка в луксозен софийски ресторант. Без каквато и да била скромност Кулагин оповести, че бутилката с най-скъпоценната за всеки руснак течност, струва 4 500 лева.

„Да, цифринка е, но все пак на 1000 години веднъж се ражда някой като мен. Сипвай!”, гласи писанието на устатия гримьор.

Очевидно Кулагин все още е в еуфория от рождения си ден, който празнува в края на септември. Няколко дни подред той напомняше за специалния за него ден, който отбеляза с парти в известен столичен клуб. Гости на тържеството му бяха негови близки приятели, сред които популярните сред тийнейджърите Биляна Лазарова, Донна и Ева.

Валентин Кулагин се изфука с водка за 4 500 лева, която тържествено изпи за рождения си ден

"Happy Bday to ME! Мое превъзходителство, краля на грима, създателя на красотата, повелителя на шоуто, глазурата на всички пандишпани, днес имам рожден ден!”, отправи тържествено пожелание сам към себе си Валентин Кулагин.

Гримьорът се прочу миналата есен, когато побърка с остър и на моменти вулгарен език съквартирантите си в реалити шоуто ВИП Брадър. Наскоро гримьорът за пореден път отправи остри критики в личния профил към „Мис България 2006” Славена Вътова, като я сравни с „настъпана моцарела” и „жаба”.

Отдавна е известно, че Кулагин не е лишен от скромност