Кулинарна активност: Кръчма сервира вкусни пици ГЕРБ, БСП и ДПС

Новини
10:20 - 10 Март 2021
3048
Кулинарна активност: Кръчма сервира вкусни пици ГЕРБ, БСП и ДПС

Ресторантьор-тарикат в Кърджали постави ГЕРБ и БСП, „Има такъв народ“ и ДПС в пещта, като така се опитва да вдигне избирателната активност. 

Всички тези пици са на една цена и са еднакво вкусни, уверява ресторантьорът. За да се различават на цвят, в лакомството на социалистите има луканка и пресни червени чушки, а на управляващите – синьо сирене. 

„Идеята бе спонтанна. Инициативата е с цел да повишим избирателната активност на хората и да фокусираме вниманието към предстоящите парламентарни избори. Трябва да се гласува”, каза пред Нова телевизия собственикът на заведението.

Първите пици представят партиите, които са водачи при социологическите проучвания, разкри той.

„Очакваме до няколко дни да излязат социологически проучвания за партиите, които ще влязат в следващия парламент, за да има и за тях пици“, изтъкна ресторантьорът. 

„Импровизирахме с продуктите върху пиците. Тези на ГЕРБ и БСП са по цветове. В пицата на управляващата партия добавихме синьо сирене, а на социалистите – пресни червени чушки. Ястието на ДПС е с ориенталски колбас, а на Слави Трифонов, тъй като е от Плевен, се набляга на спанака и на сиренето“, добавя той.