Купон! Преслава с Коцето и Хазарта в Тайланд

Ексклузивно
22:20 - 15 Януари 2020
29585
Купон! Преслава с Коцето и Хазарта в Тайланд

Преслава, Константин и Ицо Хазарта се събраха в Тайланд. Умишлено или не, тримата изпълнители се оказаха по едно и също време на екзотичната дестинация, забеляза Lupa.bg.

Първа на топло отиде добричлийката, която почива в компанията на мъжа си Павел. През 2017 година двойката отново почива в Тайланд и именно там звездата на фолка зачена дъщеря си Паола. Изпълнителката посрещна новата 2020 година на остров Кох Самуи в горещия Тайланд. На острова певицата е отседнала в луксозния 5-звезден хотелски комплекс от самостоятелни вили "Banyan Tree Samui", разположен в залива Ламай. 

Втори към екзотиката на Югоизточна Азия се отправи Ицо Хазарта, който показа фотоси на които се гушка с розово фламинго. Рапърът се е отдал на пълен релакс на съседния до звездата на "Пайнер" остров Ко Панган. 

„Много се извинявам“, написа шеговито певецът към снимката

Коцето също избра Тайланд за семейната си почивка. Той отдъхва на топло заедно с жена си Надя и дъщеря си Марияна. Зевзекът се наслаждава на хубавото време и красивата природа, като не пропуска да покаже хумора си на своите последователи в социалната мрежа. Певецът позира с два кокосови ореха, а кадъра озаглави „Обичам големия балкон“, като след това сподели и видео, в което краде орехите, докато жена му Надя го снима.

Коцето се лигави на брега на Индийския океан