Куриоз: Автобусна спирка тунингована с фотьойли

Актуални новини
15:06 - 30 Януари 2020
1500
Куриоз: Автобусна спирка тунингована с фотьойли

Куриоз - автобусната спирка между варненските Константиново и Звездица вече е 5 звезди, след като варненец я оборудва с меки мебели. Друг, който пътува с автобус до големия град пък пусна във фейсбук снимка от заслона с шеговит коментар, последван от много други.

На кадъра, събрал много реакции в популярната група „Забелязано във Варна“ се вижда, че спирката е оборудвана с канапе, две кресла, масичка и столове. Мебелите вероятно са излезли от домашна употреба и вместо да ги изхвърлят на боклука, стопнинът им е решил да ги остави в услуга на чакащите на спирката.

Някои варненци се присмиват на необичайната гледка, други обаче отбелязват, че старите соц заслони са били по-удобни и функционални от съвременните. Други пък предлагат към меките мебели да се прибави и телевизор, което ще направи чакането още по-комфортно.

Песимисти обаче коментират, че радостта на пътуващите в района ще бъде кратка. Те прогнозират, че много скоро мебелите могат да бъдат задигнати и да станат част от обзавеждането в бърлогата на някой от скитащите из района бездомници. Най-крайните мнения са, че скитниците може да се настанят в оборудвания заслон и много скоро да го превърнат по свой образ и подобие в миризливо свърталище.