КУРИОЗ: Капитан Планета кани на русофилски поход за мир

Американски псевдоним в имейл разпраща писма до медиите

Куриози
13:15 - 21 Април 2023
5070
КУРИОЗ: Капитан Планета кани на русофилски поход за мир

Русофилският поход за мир, който няколко НПО-та, свързани с Кремъл, партията на бившия комсомолец Симеон Славчев с едноименната абревиатур, както и флагманите на московската пропаганда Нешка Робева, Мартин Карбовски, Григор Сарийски и наместниците на разследвания за шпионство Николай Млаин, готвят за неделя с намерението да съберат 15 000 души в центъра на София, се организира от... "Капитан Планета". 

Такъв е псевдонимът, ползван в имейл адреса за поканите към медиите, с добавката 2018. Така "[email protected]", необособен с човешко име, а носещ само това на прочутия герой от анимационния американски сериал, е зает да обяснява как България трябва да бъде проводник за мирни преговори между Украйна и агресора Русия.

Както и, ако се съди по телевизионните изяви на участниците в смехотворната инициатива със Z знаменца, че САЩ са виновни за войната. 

В имейла изрично е посочено, че партийните лица са добре дошли. А основните организатори са не кои да е, а НПО-тата, обявили се срещу Истанбулската конвенция и плашещи с въвеждането на джендърските системи в родното образование, ползващи се от закрилата и медийното покритие на БСП чрез Корнелия Нинова и нейната БСТВ.