Куриоз: Летище Русе блесна с нови бани и открити контакти - "за полет към оня свят"

Кметът се хвали с ремонта на нужниците, но не споменава абсурдните проточени бойлерчета

Куриози
18:37 - 07 Август 2021
7231
Куриоз: Летище Русе блесна с нови бани и открити контакти - "за полет към оня свят"

Кметът на Русе Пенчо Милков (БСП) възбуди социалните мрежи, след като вчера публикува снимка от новите тоалетни на летище Русе, част от мащабния национален проект за връщането на престижа и значението на автогарата в крайдунавския град. 

"Обновихме изцяло санитарните помещения за пристигащите пътници на Летище Русе. Подменени са водопроводната, канализационната и електрическата инсталации", похвали се социалистът, но пропусна да отбележи изключително екстравагантното решение на майсторите вместо да направят единна инсталация за топла вода (чрез бойлери, слънчеви колектори или газова система), да закачат чрез отворени контакти в мокрото помещение мивките с проточени нагреватели. 

Зевзек във фейсбук не си поплю и измисли рекламна стратегия за аерогарата по повод гафа: 

""Летище Русе, предлага полети към други светове! Предлагаме полети до Оня Свят, полетите траят около десет минути и за сега са еднопосочни! Цените на билетите започват от един лев! Заповядайте да се насладите на ползите от леталния ефект при нас! Летище Русе слага край на всички Ваши проблеми на този свят! Летище Русе открива необятните възможности за Вас в Оня Свят! Само сега само за един лев".