Куриоз: "Логическа мисъл" втрещява пешеходци и шофьори (СНИМКИ)

Безумно поставен осветителен стълб и светофар объркват движението в София

Новини
16:40 - 14 Март 2023
6642
Куриоз: "Логическа мисъл" втрещява пешеходци и шофьори (СНИМКИ)

Че България е страната на абсурдите, е ясно на всички. Нагледали сме се на безброй куриози из цялата татковина. Е, такъв е и случаят с безумно осветителен стълб в София, макар и не в центъра на столицата. Но има ли значение в коя част на града е и в кое кътче на България?

Оказа се, че "логическата мисъл" на някои гении са сътворили поредното си безумие, но по-важното е, че е ново осветлението - LED.

На кръстовището на "Г. М. Димитров" и "Никола Габровски", на светофара за ляв завой в посока Студентски град гордо "грее" това творение и обърква участниците в движението, а видимостта е нулева.

В задачата се пита - кой е отговорен за това, което е сериозна предпоставка за ПТП?

Хората питат, а Столична община, район "Студентски" и район "Изгрев" ще има да си прехвърлят топката, докато не станем свидетели на поредния фатален инцидент, а после да се вайкаме и да посипваме главите си с пепел.

Е, някой ще си помисли, че всичко е случайност, но едва ли... То новите ни трабваи дерайлират още на партито по случай пускането им, та какво остава за нищо и никакъв осветителен стълб, монтиран по безумен начин.