КУРИОЗ в Lupa.bg: Боцнат депутат-антиваксър е на първа линия в мелето (СНИМКИ)

Политика
15:47 - 12 Януари 2022
6425
КУРИОЗ в Lupa.bg: Боцнат депутат-антиваксър е на първа линия в мелето (СНИМКИ)

Организационният секретарят на „Възраждане” Николай Дренчев – един от боцнатите депутати-антивъксари на Костадин Костадинов, е на първа линия в челен сблъсък с полицията на партийния протест пред парламента, видя фотоокото на Lupa.bg.

Дренчев бе щракнат да се блъска в униформените, които опитваха да отклонят гневните „възрожденци” при опита им да нахлуят в празната сграда на Народното събрание.

Че парламентът е лишен от депутатско присъствие, обаче, бе спестено на бунтарите от организаторите на мелето, за да не се спихне ентусиазмът им.

Само преди ден депутатът Дренчев отново бе в медийния фокус, след като отправи открити заплахи със саморазправа в социалните мрежи.

На профила си „възрожденецът” обещава наказания в стила на тоталитарните режими, ако някой нарече шефа му Костадин Костадинов с прякора Костя Копейкин, с който е масово разпознаваем.

Дренчев стана за резил, след като бе спипан директно да заявява, че не би препоръчал на никой да се ваксинира. „Както казва доц. Мангъров – докато нямам опрян пистолет в челото, няма да се ваксинирам”. Оказва се обаче, че Дренчев е ваксиниран на 19 август с еднодозовата ваксина на „Янсен”.

Преди да бъде разкрит Дренчев дори определя ваксините като „чудовищен социално-икономически експеримент”.

СНИМКИ: Агнес Методиева, Lupa.bg