Куркински стана рибар

Творецът обикаля страната с "Актьорски вечери", а ергенът Виктор Стоянов "сваля" Мариус със слънчогледи

Култура
15:21 - 08 Август 2022
5105
Куркински стана рибар

Мариус Куркински публикува във фейсбук любопитна снимка, на която се е преобразил като продавач на риба. Фотосът вероятно е част от бъдещ филм, в който участва талантът, предположиха фенове на актьора. Други обаче смятат, че Куркински просто е отишъл да си поговори с рибари по време на турне в някой от морските ни градове.

Даровитият режисьор варненец открай време обича морето и се вдъхновява от него. Очевидно има и сантимент към рибарите. Той постави преди много години спектакъла "Рибарят и неговата душа" по емблематичното произведение на Оскар Уайлд. Постановката в Театър 199 вече 18 години се играе при голям успех.

Забавни до сълзи от смях скечове има между Мариус Куркински и Виктор Стоянов в спектакъла "Актьорски вечери". Публиката избухва в аплодисменти, виждайки как Виктор Стоянов поднася слънчогледа на Мариус


Иначе през лятото Мариус Куркински обикаля страната със спектакъла "Актьорски вечери", в който си партнира с Аня Пенчева, Иво Аръков, Руслан Мъйнов, Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев, Албена Михова, Кирил Ефремов, Евгени Будинов и с гости като Виктор Стоянов, който се изяви в първото издание на "Ергенът".