Кюстендилеца: Говорил съм от името на Сектор "Г", защото ми е гласувано доверие

Който е недоволен, да дойде и да направи нещо за ЦСКА, но извън социалните мрежи, призова лидерът на Северната трибуна

Спорт
16:29 - 29 Май 2020
1919
Кюстендилеца: Говорил съм от името на Сектор "Г", защото ми е гласувано доверие

Лидерът на агитката на ЦСКА - Иван Велчев, взе отношение по най-дискутираната тема в последните дни, а именно - срещите на представители на Северната трибуна с Гриша Ганчев и Цветомир Найденов.

На тях беше обсъждано въпросът за евентуално (не)сливане на двата клуба, но които бизнесмените са благодетели - ЦСКА и ЦСКА 1948, както и за финансирането.

В социалните мрежи имаше всевъзможни интерпретации, а Кюстендилеца реши да хвърли повече светлина.

Ето какво сподели в профила си във фейсбук Велчев:

"Понеже в последните няколко дни знайни и незнайни капацитети се изказват по темата ЦСКА - трябвало ли е да има среща или не е трябвало, какво е казал Ганчев, какво Найденов и т.н., ще бъда максимално кратък.

Измъчват ме един тип въпроси от рода на "от чие име говоря на въпросната среща" и "защо говоря от името на всички армейци".

За тези, които питат, отговарям - от името на няколко софийски групи и на над 40 фенклуба из страната, подкрепящи ЦСКА.

Хиляди хора са ми гласували доверието си, за да се изказвам от тяхно име и да представлявам "Сектор Г".

На тези, които недоволстват, опитват се да дават съвети или нещо не им допада, ще им кажа да заповядат и да направят и те нещо в името на любимия отбор. Но извън писането в социалните мрежи.
Направете така, че някой изобщо да отчита, че съществувате и тогава пишете, говорете и се изказвайте като последни инстанции.

А дотогава, с хората около мен ще продължим да действаме в името единствено и само на най-добрия интерес както на ЦСКА, така и на обединената червена общност".