La Dolce Vita: Иво Аръков: И актьор съм, и певец съм (ФОТО+АУДИО)

Актьорът пусна втора песен и заведе гаджето си Габриела на романтична почивка в Италия

Изповеди
20:55 - 17 Август 2024
4797
La Dolce Vita: Иво Аръков: И актьор съм, и певец съм (ФОТО+АУДИО)

От древния италиански град Матера Иво Аръков се обърна към приятели и познати вече да не го възприемат само като актьор, но и като певец. Покрай участието си в музикалното имитаторско шоу "Като две капки вода" той решително се насочи и към музикална кариера и подготвя дебютен албум, който ще се казва "Glory". А преди дни мускулестият актьор представи и втората си песен „Toxic Love“ ("Токсична любов").

Иво Аръков има влечение към музиката още от дете, но избира да кандидатства актьорско майсторство и музикалната му кариера остава на заден план.

Звездата от "Съни бийч" замина на романтична почивка в Италия заедно с приятелката си Габриела Николаева. Двамата обикалят различни градове на Ботуша, а актьорът пусна и цяла серия от свои фотографии от Матера. Сред красивия град той реши и да се изповяда пред последователите си в социалните мрежи.

„На път съм не само физически, но и духовно“, сподели актьорът от Италия. Той каза на своите последователи за промяната, която го застига, превръщайки мечтите си в реалност.

Иво Аръков отлага правенето на песни повече от 15 години, но моментът, в който се осмелява да промени това, вече е настъпил.

„Сега съм повече от щастлив с това, което правя", признава той.

Иво споделя, че е наясно с това, че ще е необходимо време хората да го приемат не само като актьор, а и като певец. Въпреки това той е готов да опита да изненада хората с интересни и смислени музикални парчета.

„Полагам много труд и това, за което пея не е самоцелно!“, обяснява актьорът.

Аръков споделя и друга новина от последните месеци в своя живот. Той ще влезе и в още една нова роля, тази на продуцент в сферата на киното. Какво точно ще продуцира актьорът, предстои да видим скоро.

* La Dolce Vita - сладък живот. Това е името на италианско-френски игрален филм – трагикомедия, излязъл по екраните през 1960 г., режисиран от Федерико Фелини и с участието на Марчело Мастрояни, Анита Екберг и Анук Еме в главните роли.