Лъчо от "Скандау" след резила в "Стани богат": Нещастници, жена ми не е проста!

Шоу
08:00 - 04 Май 2022
16791
Лъчо от "Скандау" след резила в "Стани богат": Нещастници, жена ми не е проста!

В понеделник симпатичната, но не твърде блестяща със знания Ралица Константинова - половинката на рапъра Лъчо от "СкандаУ", имаше кратко и незапомнящо се участие в телевизионния хит "Стани богат". След като дамата на сърцето му изгоря доста бързо на относително елементарен въпрос и си тръгна с 500 лева, изпълнителят реши да я защити пред всичките си приятели и последователи. 

Според него жена му е много интелигентна, а фактът, че е сбъднала една от големите си мечти - да участва в риалити викторината "Стани богат", е повод за възхищение, въпреки демонстрираната липса на особени знания. Той скочи остро на критиците и категорично отсече, че се гордее с майката на детето си и спътница в живота. 

Ето какво точно написа Лъчезар в профила си в социалната мрежа, помествайки кадър на въпроса, който препъна Ралица по пътя към богатството:

"Да, жена ми е много умна и много красива. Да, не е Димо Падалски, нито Марти и вероятно е единственият човек, който не знае какво са “плутокрация” и “квадрига” и въпреки това.

Тя е Човек, който иска да сбъдва мечти! Не знам дали ви се е случвало някога да гледате предаване и да си кажете:

Ей, много яко! Искам да участвам!

Рали искаше да участва в “Сървайвър” и в “Стани Богат”. Едно от Две! Любопитно ми е професорите, които коментират постовете от участието ѝ във Facebook страницата на предаването, колко мечти са сбъднали?

Ще се въздържа от епитети за тях, макар да ми идват доста такива наум…

Рали, продължавай да сбъдваш мечти, аз съм до теб! Животът обича смелите - страхливите ги мразят! Или както се пее в една песен на Ъпсурт:

“Най-добрите ги мразят само нещастници!"