Ларс Улрих продава къщата си в Дания за $7 млн. (ВИДЕО)

Новини
16:38 - 23 Април 2024
1822
Ларс Улрих продава къщата си в Дания за $7 млн. (ВИДЕО)

Къщата в Дания, в която барабанистът на Metallica Ларс Улрих е прекарал детството си, се предлага на пазара на недвижими имоти в северната страна за 48 млн. датски крони, което е около 6,85 млн. долара.

Четириетажната сграда се намира в най-луксозната част на едно от предградията на Копенхаген - Гентофте. Тя е построена през 1907 г. и е проектирана от известния архитект Карл Брумер.

Във видео самият Lars разказва за детството си в къщата и за първите 17 години от живота си, прекарани в нея. Той споделя, че баща му е имал стая за музика, в която е слушал записи на Miles Davis и John Coltrane.

Самият Ларс е разполагал със свое помещение, в което са били барабаните му. Там е имало и стереоуредба и 700 плаката на Deep Purple.

Бащата на барабаниста - Торбен Улрих, който почина в края на миналата година, се е състезавал като професионален тенисист. Той иска синът му да поеме по неговия път и го изпраща в САЩ, за да тренира в академията на Ник Болетиери. Там обаче Ларс решава да избере музиката вместо спорта за свое поприще.

Той се мести в Лос Анджелис и пуска обява за група в местен вестник, на която отговарят Джеймс Хетфийлд и Хю Танер. Името Metallica е измислено от радио водещия Рон Кинтана, който търси название за свое метъл предаване.

Той се колебае между "Metallica" и "Metal Mania". Ларс Улрих го насърчава да избере "Metal Mania", за да използва Metallica за име на бандата си. Тя е официално сформирана през октомври 1981 г. Останалото, както се казва, е история.