Лъснаха чатовете на даскала по математика, правил секс с 14-годишна ученичка

Топ
16:27 - 30 Януари 2023
3191
Лъснаха чатовете на даскала по математика, правил секс с 14-годишна ученичка

39-годишният учител по математика от Асеновград Атанас Басмаджиев, който бе арестуван за интимна връзка с ученичка, е задържан за 72 часа. Това каза пред "Марица" бащата на момичето, позовавайки се на своя информация. 

Той предостави снимки от чатове, от които става ясно, че бившият вече учител от СУ "Св. св. Кирил и Методий" в Асеновград не се притеснява да говори за секс с възпитаниците си и да подхвърля сексуални намеци. 

Доколкото разбрах, от 2017 г. този човек демонстрира подобно поведение. И никой нищо не е предприел. Не мога да си обясня защо. Той трябва да бъде спрян и да си получи заслуженото. Имам уверението на разследващите, че това ще се случи", сподели бащата на ученичката. 

48-годишният мъж каза, че въпросните снимки са открити от него случайно. Става въпрос за група в социалните мрежи, в която си пишат скандалния учител и неговите ученици, докато са на лагер в Приморско. 

От скрийншотовете става ясно, че преподавателят обича да говори за секс, пита момичета дали си имат секс инструктор, предлага на ученици да изкарат бързи пари, участвайки в порно продукция. Освен това, учителят се хвали, че е обиколил ред дискотеки, пита възпитаниците дали искат ракия. 

На реплика на едно от ученичките "Взехте момичетата за мезе", математикът отговаря "Харесал съм ги за асеновградски булки”.