“Мосю Бриколаж” отвори врати и в Перник

Икономика
11:00 - 01 Октомври 2022
8649
“Мосю Бриколаж” отвори врати и в Перник

Най-новият магазин на Mr. Bricolage отвори врати в Перник вчера. Дванайсетият поред обект от веригата магазини е разположен върху терен от 4600 кв. м и се намира в най-големия в Западна България Ритейл парк с модерни търговски площи – Перник Плаза.

В структурирането и организацията на магазина е приложена новата търговска концепция на групата Mr.Bricolage, която обхваща всички аспекти на модерната търговия и отразява промяната в начина на обслужване на клиентите. 

Асортиментът на Mr. Bricolage Перник предлага всичко необходимо за ремонта, поддръжката и декорирането на дома и градината и е разпределен в 11 секции: Осветление, Бои, Текстил и декорация, Баня, Подови настилки, Мебели, Инструменти, Отопление и охлаждане, Железария, Електричество и Градински център.

Предлагат се и много услуги като тониране, рязане и кантиране на плоскости, рамкиране, ушиване на пердета, 3D проектиране на баня, доставка до дома, гаранционно обслужване, финансиране. Чрез платформата МайсторПлюс клиентите имат преференциален достъп до различни услуги, свързани с ремонта и поправките.

В новооткрития магазин се предлагат над 30 000 артикула, а на разположение на клените са 42 консултанти, преминали през специализирано търговско обучение.