“Музите на Максим Ешкенази” представя десет забележителни жени

Филмова музика и мелодии от мюзикъли ще звучат в НДК тази вечер

Култура
11:23 - 10 Май 2023
2293
“Музите на Максим Ешкенази” представя десет забележителни жени

“Музите на Максим Ешкенази” представя десет забележителни жени, световноизвестен диригент, филмова музика и мюзикъл в зала 1 на НДК тази вечер. Пролетният галаконцерт събира най-романтичната музика от света на киното и мюзикъла, изпълнена от оркестъра на Музикалния театър.

По думите им музикалното събитие ще бъде едно от най-бляскавите за годината, обединяващо музика, любов и много настроение на едно място. 

В забавния сюжет за спечелването на сърцето на диригента Максим Ешкенази са замесени едни от най-популярните български певици - Михаела Маринова и Михаела Филева, актрисите Стефания Колева, Богдана Трифонова и Ана Пападопулу.

Към тях се присъединяват солистките от трупата на Музикалния театър - Еделина Кънева, Десислава Николова, Боряна Йорданова, Олга Динова и Теменужка Трифонова.

"Концертът ще бъде експлозия от красива музика и забележителни жени.  Какво по-голямо вдъхновение за мен. Нямам търпение да се съберем на една сцена и да заредим с добро настроение публиката ни”, казва диригентът Максим Ешкенази.