Леброн Джеймс - любовница на пандизчията Пи Диди? Баскетболният бог си продал задника за $100 млн.

Травеститска снимка на баскетболиста взриви мрежата

Шоу
14:01 - 25 Септември 2024
9475
Леброн Джеймс - любовница на пандизчията Пи Диди? Баскетболният бог си продал задника за $100 млн.

ЛеБрон Джеймс, водачът по отбелязани точки в историята на НБА и един от най-добрите баскетболисти на всички времена, се оказа забъркан в скандала с извратения рапър Пи Диди. Нещо повече - появиха се твърдения, че двамата баровци са имали еднополови сексуални контакти.

Снимка на ЛеБрон Джеймс в рокля на прислужница се появи в интернет. Тя е заснета при едно от шумните партита с дрога и проститутки в дома на Пи Диди.

Американският рапър Шон Комбс, както е истинското име на звездата, е изправен пред обвинения, включващи сексуален трафик, пране на пари и рекет. Той беше арестуван миналата седмица и е близка дружка на ЛеБрон. Скоро се появи и видео на Джеймс, който казва, че партитата на Пи Диди са „изживяване като никое друго“.

Това доведе до много въпроси за естеството на връзката им, особено с всички обвинения срещу рапъра. Шантавият му колега Кание Уест директно заяви, че Пи Диди и ЛеБрон са били сексуално интимни, за което певецът е заплатил $100 млн. Освен това баскетболистът се възползвал от момичетата на повикване на купоните при авера си.

Ела, Джеймс, да ти ударя една патка!

В обвинителния акт срещу Диди се твърди, че в продължение на десетилетия той е "заплашвал, малтретирал и принуждавал жени и други около него да изпълняват сексуалните му желания и да прикриват поведението си".

Той беше обвинен в ръководене на престъпна организация, която извършва "трафик на хора с цел сексуална експлоатация, принудителен труд, отвличане, палежи, подкупи и възпрепятстване на съдебната система".

Твърди се, че Комбс участва в "повтарящ се модел" на вербално, емоционално, физическо и сексуално насилие над жени, се казва в обвинителния акт.

„В много случаи от 2009 г. насам Комбс е нападал жени, като, наред с други неща, е удрял с юмруци и ритал, влачил и хвърлял предмети по тях“, се казва в съобщението.

Прокурорът Уилямс каза, че жените са били принуждавани да участват в продължителни сексуални изпълнения с мъже като секс работнички в сесии, които Комбс планирал, контролирал и често заснема.