ЛеБрон към Коби: Моля те, давай ми сила от небето и бди над мен!

Нещо за четене
12:17 - 28 Януари 2020
2525
ЛеБрон към Коби: Моля те, давай ми сила от небето и бди над мен!

Звездата на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс направи емоционална изповед към легендата в баскетбола Коби Брайънт, който загина заедно с 13-годишната си дъщеря в катастрофа с хеликоптера си в неделя.

Джеймс споделя, че е с "разбито сърце", но обещава, че ще продължи неговото баскетболно наследство.

"Не съм готов, но ще продължа. Човече, седя тук, опитвайки се да напиша нещо на тази публикация, но всеки път, когато опитам започвам да плача отново, мислейки си за теб, племенницата ми Джиджи и приятелството, връзката, братството, което имахме с теб!

Буквално току-що чух гласа ти в неделната сутрин, преди да напусна Филаделфия и да се върна в Ел Ей. Не съм си и помислял, че това може да бъде последният ни разговор. С разбито сърце съм, напълно опустошен. Обичам те, братко!

Сърецто ми е при Ванеса и децата. Обещават ти, че ще продължа твоето наследство! Ти значиш толкова много за всички тук, особено за феновете на Лейкърс.

Приемам го за моя отговорност да продължа в същия дух. Моля те, давай ми сила от небето и бди над мен.

Искам да кажа много повече, но просто не мога да го направя сега. Ще се видим отново, братко", написа ЛеБрон в социалните мрежи.

Последната публикация на Коби Брайънт в социалната мрежа Twitter, преди трагичната авиокатастрофа е насочена именно към ЛеБрон Джеймс. Тогава той бе написал „Продължавай да променяш играта. Много те уважавам, братко мой.“