Легенда на Левски: Не виждам причина да сменят Николай Костов

Спорт
15:41 - 11 Декември 2023
2141
Легенда на Левски: Не виждам причина да сменят Николай Костов

"Победата си е победа, но играта си беше на същото ниво като в предните срещи. Нищо ново и нищо интересно. Говорим едно и също. Няма човек, който да сътвори нещо интересно. Липсва идея. Плюс това Николай Костов вкара навътре Уелтън, а той трудно се ориентираше на тази позиция. Все пак е крило и там е свикнал да играе. Ботев Bp имаха някои положения", така коментира една от легендите на Левски - Михаил Вълчев, последната изява на "сините" за есента - победата с 1:0 във Враца.

"Левски не показа нищо особено. Основният проблем е в средата на терена, защото там няма хора. Дарлан вкара гол, който беше донякъде и вратарски. Но в средата куцат нещата. Не знам как ще се оправят, защото сега някои играчи ще си тръгнат. Други не излизат с голямо желание, но като се появиш на терена не би трябвало да е така. Все пак играеш за Левски. С тази игра, с тези футболисти на Левски му остана само името и се приравнява на нивото на средняшките отбори. За жалост, според мен, е така. Игрите показват, че трябва да се вземат мерки.

Не виждам причина Николай Костов да бъде сменян. Като дойде друг няма да се промени нещо особено. Ако бъде човек с име ще поставя условия и ще иска нови футболисти. При всички положения ще иска централен нападател, защото Рикардиньо още нищо не показва. Има някои голове, но се очаква много повече от него. Не знам защо Костов трябва да поема ударите. Тези резултати са по вина и на футболистите, но за мен няма да се променят особено много нещата, ако се смени той", категоричен е бившият нападател.