Легендарни музиканти пристигат за концерт в София

Супер проектът е свирил до момента в над 30 държави, а му предстои и в такива, където ще бъде за първи път

Култура
16:43 - 03 Октомври 2019
1715
Легендарни музиканти пристигат за концерт в София

На 20 октомври родните фенове на по-твърдата музика ще могат да се насладят на някои от големите музиканти в този жанр. Проектът Hail! гостува у нас в нова формация. "Върнахме се!", заяви Джеймс ЛоМенцо по време на официалното представяне на най-новия състав на супер групата.

„Винаги се стремим да създаваме уникално преживяване за всички наши фенове по целия свят и най-новият състав на Hail! за това турне включва Крис Адлер, Стив "Зетро" Соуса, Фил Демел и аз - Джеймс ЛоМенцо", допълни бившият член на Megadeth, Pride & Glory, Sweet & Lynch, Ozzy Osbourne и Dio Disciples.

Фил Демел, който свири с Hail! през 2010-та, а в кариерата си е забивал още с групи като Machine Head и Slayer, казва: „Толкова съм надъхан да свиря с братята си Зет, Крис и Джеймс в Hail! и да представим нашата запазена марка - метъл безумие пред лудите глави в чужбина. Дръжте се, маниаци, ще бъде убийствено!"

„Въпреки че през последните няколко години бяхме утихнали, никога не сме си ходили, нито някога ще си отидем. Чакахме подходящото време да отприщим атаката си и сега настъпи това време“, казват Hail!

„За нас е традиция да носим най-доброто от метъла до далечни места и с удоволствие обявяваме първата част от предстоящото ни турне.“

"Много се вълнувам, че ще посетим някои места, на които никога не съм свирил, за да куфеем с толкова лоялни метъл фенове. За мен е чест да бъда заобиколен от музиканти като Фил Демел, Крис Адлер и Джеймс ЛоМенцо. Hail! До всички, които ще дойдат на тази метъл касапница: Затегнете предпазните колани! Животът ви никога няма да бъде същият! – възкликва Зетро (екс-Exodus, Dublin Death Patrol, Testament).

Крис Адлер, който е свирил в Lamb of God и Megadeth, се съгласява: „С нетърпение очаквам да се срещна с феновете и да посетим толкова много места встрани от утъпканата пътека и се вълнувам, че ще го направя с трима от най-готините и земни момчета, които съм срещал в кариерата си. Hail!"

"Правим това повече от десет години и сме свирили в почти 30 държави. Призивът на Hail! е вечен и универсален, защото е чист и истински. Причината за съществуването ни е проста – за нас е удоволствие да свирим любимите си песни за феновете, които обичат да ги слушат!"

Датата на концерта е 20-ти октомври, мястото е клуб Live & Loud (София, ул. Позитано 8). Билети на предварителна продажба можете да закупите от eTicketsMall.

Първите 20 броя билети са на промоционална цена от 34 лв., а след това ще са по 43 лв.
Капацитетът на клуба е ограничен до 220 човека. В деня на събитието, ако има останали билети, ще се продават само на входа на клуба на цена, която ще бъде обявена допълнително.