Легендата Ваня Цветкова: Демократите ограбиха воина Тръмп, изтривам си фейсбука!

През ключалката
18:19 - 22 Януари 2021
14599
Легендата Ваня Цветкова: Демократите ограбиха воина Тръмп, изтривам си фейсбука!

Секссимволът на българското кино от средата на 80-те години на миналия век Ваня Цветкова, която от десетилетия живее в САЩ, се оказа върла привърженичка на вече бившия президент Доналд Тръмп. Звездата от "Седем часа разлика" е убедена, че демократите са фалшифицирали изборите през ноември и заяви, че ще си изтрие профила във фейсбук заради цензурата, налагана на Доналд.

Цветкова е дива фенка на конспиративните теории на тръмпизма и не спира да публикува клипове от протестите на негови поддръжници. Актрисата се похвали, че блокира в социалните мрежи всичките си "приятели", които си позволяват да иронизират Тръмп.

Актрисата не на шега нарича рижавия милиардер "Бог - воин" на справедливостта и съветва близки и познати да не вярват на пропагандата срещу него.

От много време синеоката красавица живее в Щатите със сина си, а мъж до нея официално липсва и може това да е причина за странното й обществено поведение, както би казал Румен Петков, макар и не с тези нежни думи. "Не съм светица, то е ясно, но е много трудно да намеря човек, с когото да прекарам остатъка от живота си. Вероятно вече съм помъдряла", споделя актрисата.

Миналата седмица актрисата навърши 63, но още хваща окото

Мъжът, от когото Цветкова има син Ваня - Павел Дойчев, си отиде от този свят през юни 2019 г. От тогава актрисата официално не е показвала гаджетата си. През годините звездата е била ухажвана многократно, дори от самия Тодор Живков. "Тогава снимахме "Лавина". Бях на 22 години. Влязох при Тато. Попита ме имам ли нужда от нещо, казах - от жилище, ще се женя", разказва Ваня. Тогава Живков й уредил апартамент, но се опитал в замяна да я прегърне и й прошепвал скандални думички. "Отблъснах го. Той се засмя дебелашки и вика: "Аааа, нищо, нищо". Пробва се - ако мине. Беше отвратително", спомня си Ваня.

Именно този факт погнусил бившата фаворитка на Тодор Живков и винаги когато разказвала за нея, тя изпадала в стрес. "Не е само той, едно време беше страшно да откажеш на властимащи. Добре, че Тато поне не беше нахален. Сега се радвам, че се махнах от България и се връщам в едни по-добри времена", обяснява актрисата, която живее със сина си Павел, който е компютърен спец.