LEGO открива първия си официален магазин в България

Той ще се намира в Парадайс център на ниво 0

Икономика
08:39 - 13 Декември 2023
8135
LEGO открива първия си официален магазин в България

Емблематичната датска компания LEGO ще открие първия си официален магазин в България. Той ще се намира в Парадайс център на ниво 0 и ще отвори врати на 19 декември 2023 точно в 14 часа. 

LEGO не е новост за хората в България. Потребителите добре познават бранда, който е иконичен за множество поколения в страната. 

"В първия официален LEGO магазин в София феновете ще имат възможност да изпитат истинското LEGO преживяване за всички възрасти с невероятни възможности за игра с LEGO части, концептуални вдъхновения и ексклузивни предложения", коментираха за money.bg представители на LEGO.

Концепцията на магазина е да предостави на българските потребители най-богатата и невиждана на пазара в страната гама от LEGO продукти. Освен това, феновете и колекционерите ще могат да намерят ексклузивни продукти и комплекти, които се продават единствено и само в официалните LEGO магазини.

В допълнение, официалният LEGO магазин в София ще осигури преживяване за посетителите си посредством множество кътове и специални инсталации. Например, специален детски кът за игра. Pick a Brick стената ще е мястото, където може да се намерят много малки части, от които всеки може да избере LEGO частите, от които има нужда. Всеки потребител ще може да създаде своя собствена мини фигурка.