Лейди Гага позира гола за списание

Поп звездата засне футуристична фотосесия за новия си албум Chromatica

Нещо за четене
09:07 - 18 Март 2020
3690
Лейди Гага позира гола за списание

Независимо дали става дума за нейните модни избори, запомнящи се концерти или музикални хитове, суперзвездата обича да бъде креативна и да бъде стъпка пред останалите.

Затова не е изненадващо, че когато певицата се появи в пролетния брой на списание PAPER Transformation Issue, нейната фотосесия развълнува феновете на поп културата.

Лейди Гага позира за обложката на последния си албум Chromatica, а снимките са дело на Фредерик Хейман. В плановете му е да изобрази поп звездата наполовина човек-наполовина андроид. По-късно неговите футуристични фотографии са обработени чрез специални компютърни технологии, за да се превърнат в шедьовър.

„Съгласявам се да бъда гола с всички в стаята“, казва тя, преди да се измъкне от робата си Версаче. "Вярвам, че правим изкуство, това не е порнография." 

Говорейки за изкуство, певицата споделя факти за музикалната си кариера, за върховете и слабите моменти под светлината на прожекторите. Въпреки всичките си успехи, Лейди Гага признава, че щастието „не е толкова просто“.

“Имам клинична депвесия. Нещо се случва в мозъка ми, допаминът и серотонинът (т.нар. хормони на щастието — б.р.) не действат както трябва”, изплаква носителката на “Грами”.