Лекарят Иван-Асен изхвърча от „Един за друг“

Нещо за четене
11:18 - 23 Април 2021
1965
Лекарят Иван-Асен изхвърча от „Един за друг“

Неуспешната разходка из мебелния магазин и по „модния подиум“ преобърна резултата за Милена и Иван-Асен и им донесе първото място в стаята за гласуване. Вотът на останалите влюбени отреди романтичната надпревара да продължи втората номинирана двойка Тина и Станимир, която излезе от последната игра с баланса само с 3 от 12 попадения.

„Милена, Иван-Асен, трудно е да се разделим с вас, защото на този етап няма двойка, която да не ни е станала скъпа. Оставяте категорично ярка следа в „Един за друг“, както и в сърцата на всички останали участници. Нека огънят на любовта ви никога да не угасва, все така да грее и да продължи да осветява пътя ви занапред“, обърна се към отпадналата двойка водещият Емил Чолаков.

„За нас беше удоволствие да сме тук, да се срещнем с всички вас и да участваме в предаването. Радвам се, че преживяхме всичко това. Беше уникално и много вълнуващо“, сподели на раздяла Иван-Асен. „Радвам се, че бях част от вилата на любовта и от живота на всички вас. Успех ви желая“, добави половинката му Милена.

Романтичната надпревара навлиза в най-решителната си фаза. Приключението за последните и най-силни двойки ще продължи не с една, а с цели три стаи на предизвикателството.