Лелята на Ангел Христов от братятя Галеви: В тая България само се чудят кои да издирват

Изядоха го детето, каза жената

Новини
20:10 - 05 Юни 2023
5600
Лелята на Ангел Христов от братятя Галеви: В тая България само се чудят кои да издирват

"Изядоха го детето, изядоха го, докато такъв, та онакъв, та това, та онова“, казва през сълзи лелята на Ангел Христов пред bTV.

Тя добавя, че не е виждала племенника си от години. Но не защото е бил обявен за издирване, а защото си е бил в имението в Ресилово. Твърди, че живее там, откакто се е оженил, когато е бил на 18 години.

На въпроса къде е бил, докато го издирват с червена бюлетина на Интерпол, тя отговаря: "Ох, Боже, на тая България само се чудят кои да издирват. Това дете, толкова добро дете. Който не е искал помощ от него, той на него не е помогнал. Редко са такива деца“.

В Сандански живее братът на Ангел Христов, който е полицай. Екип на медията го засича пред сградата, но той не желае да говори.

Съпругата на Христов – Радмила, пък работи в Дупница. Журналистите искат да знаят как и кога съпругът ѝ се е прибрал в България и откъде. Тя предпочете да не коментира за момента. Жената е преподавател по художествена гимнастика в едно от училищата в Дупница. Колегите ѝ я описват като прекрасен треньор, но казват, че скоро не очакват да се върне на работа.