Лена пак блесна: Видя Кирил Петков като велоцираптор

Какво ли ти се е случило, за да си представиш бившия премиер като динозавър, възкликна Десислава Атанасова

Политика
08:34 - 29 Септември 2022
6979
Лена пак блесна: Видя Кирил Петков като велоцираптор

Лена Бориславова, която оглавяваше кабинета на бившия премиер Кирил Петков,  блесна с умозрение след разразилия се скандал в ефира на Би Ти Ви снощи.

Още по време на дебата бившата пиарка на Продължаваме Промяната Диана Дамянова побърза да напише във фейсбук, че тя няма нищо общо с хода на лидера на формацията: "НЕ, НЕ СЪМ АЗ! ПОВТАРЯМ. НЕ СЪМ АЗ И НЯМАМ НИЩО ОБЩО", гласеше постът, под който Лена Бориславова коментира, очевидно разочарована от постъпката й: "Тъпо, Диана".

Малко по-късно шефката на кабинета на бившия премиер Кирил Петков публикува в профила си колаж с кадър от научно-фантастичния приключенски филм на Стивън Спилбърг "Джурасик парк". На него Лена Бориславова оприличава бившия си началник на велоцираптор. Това е много бърз и пъргав двуметров динозавър, изключително опасен хищник, който може да нападне,разруши и изяде всичко по пътя си, а представителите на ГЕРБ - Томислав Дончев и Деница Сачева, които напуснаха студиото на Би Ти Ви при разразилия се скандал, на уплашеното дете.

Същевременно кандидат-депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова отдели специално внимание на публикацията на Лена Бориславова във фейсбук. Тя я сподели и в своята страница и написа: "Какво ли ти се е случило, за да си представиш Кирил Петков като динозавър, а Томислав Дончев и Деница Сачева в едно тяло, въпреки множественото число? Лена Бориславова?".