Лена плати 500 лева за фотосесия на бебето си (лични снимки)

Бебето Деа дебютира с умилителни професионални снимки

Новини
17:46 - 19 Октомври 2023
10113
Лена плати 500 лева за фотосесия на бебето си (лични снимки)

Лена Бориславова и половинката й - депутата от ПП и бивш зам.-председател на парламента Мирослав Иванов, вече са спретнали първата професионална фотосесия на новородената си дъщеря Деа. Те са използвали услугите на една от най-известните фотографки в столицата, която е снимала и децата на други знаменитости, като Радина Кърджилова, Деян Донков и Луиза Григорова.

За услугите й младите родители Лена и Миро са платили сумата от 500 лева. Юристката сподели два кадъра от фотосесията в социалните мрежи, на които обаче не се вижда лицето на тяхната дъщеря. На едната умилителна снимка таткото държи крачетата на бебето, а на другата Дея е легнала върху корема на майка си.

Бащата Мирослав Иванов държи крачето на малката Деа 

Първородната наследничка на бившата говорителка на Кирил Петков и депутата от ПП се роди на 19 септември в частна столична болница. Още преди да навърши 40 дни, Бориславова и любимият й започнаха да извеждат бебето на разходки из столицата. В момента младата майка била в трепетна подготовка на първото тържество в чест на бебе Деа, а именно нейната погача. Ритуалът представлява орисване на бебето от най-близките до майката жени, който се прави точно на 40-ия ден от появата му на бял свят.