Лео ди Каприо и Джиджи Хадид наистина са двойка

Новата връзка на моделката е първа за нея, откакто прекрати отношенията с бащата на детето си Зейн Малик

Шоу
17:19 - 22 Септември 2022
3181
Лео ди Каприо и Джиджи Хадид наистина са двойка

Романсът на Джиджи Хадид и Леонардо ди Каприо се разгаря. „Те са истинската двойка. Излизат постоянно и са много влюбени", разкри ва източник на TMZ. И добавя: „Нещата между тях вървят добре и двамата са щастливи.“

27-годишната Хадид и 47-годишният Ди Каприо са обект на клюки, откакто бяха забелязани по-рано този месец да излизат в Ню Йорк по време на Седмицата на модата.

Двамата бяха видени в "Каса Киприани" и изглеждаха твърде близки. „Те седяха и се хранеха и прекарваха забавна вечер един с друг“, описа източникът.

"Джиджи пристигна в ресторанта известно време след Лео. Те обичат да ходят там, защото могат да бъдат насаме и да не се притесняват, че ще им направят снимки или че хората ще ги забележат твърде много. Те си прекарват добре заедно и Лео е много привлечен от Джиджи".

Източник потвърди, че супермоделът и актьорът, носител на "Оскар", се срещат и си падат един по друг.

Романсът на Ди Каприо и Хадид идва малко повече от месец, след като беше потвърдено, че актьорът е приключил нещата с Камила Мороне. Двойката се раздели през август, след като се срещаха четири години.

Новата връзка на Хадид е първата й публична връзка, откакто прекрати отношенията си с бившия си приятел и бащата на детето й Зейн Малик през 2021 г.