Лео ди Каприо върти закуска на Зак Ефрон

Личности
16:06 - 07 Април 2020
2162
Лео ди Каприо върти закуска на Зак Ефрон

Зак Ефрон призна, че е имал възможността не само да закуска с Леонардо ди Каприо, но и да наблюдава как звездата от „Титаник“ се вихри в кухнята.

Това 32-годишната млада надежда на Холивуд разкри в интервю пред Hot Ones. Двамата се запознали на баскетболен мач, а когато папараците не щракали снимки, Ди Каприо дал номера си на Ефрон и го поканил на закуска.

„Отзовах се на поканата и на следващия ден той ми приготви закуска в къщата си“, разкри актьорът от „Училищен мюзикъл“. Първият опит на Ди Каприо зад печката не бил сполучлив и той прегорил приготвените вафли. Затова актьорското дуо впоследствие заложило на палачинки.

Имах много въпроси за него. По това време се сблъсквах с прекалено много папараци. Исках да знам той как се справя, обяснява Ефрон.

По думите му дори екранният Джак Доусън е бил изненадан от вниманието, което фотографите отделят, за да проследят всяко движение на младия му колега. Въпреки това му дал съвет, че предвид таланта му, единственият начин, по който може да се издъни, е ако залитне по наркотиците.