Лео Меси се щракна с Ед Шийрън

Топ
11:06 - 30 Октомври 2023
2496
Лео Меси се щракна с Ед Шийрън

Децата на Лионел Меси не се задоволяват с това да имат за баща футболна легенда, а изглежда имат нов герой в лицето на Ед Шийрън. Аржентинецът доказа, че не е единствената суперзвезда в града, когато подари на цялото си семейство специална среща с друг изпълнител на върха на силите си.

Изпълнителят на "Shape of You" беше във Флорида, за да изнесе концерт в Seminole Hard Rock Hotel & Casino в неделя вечерта, но с приятели на високи позиции талисманът на Интер Маями Меси успя да организира частна среща със съпругата и трите си деца и британската звезда.

Бившият велик играч на Барселона публикува снимка в Инстаграм, на която Шийрън позира за групова снимка с него, заедно с другата му половинка Антонела Рокуцо и синовете им Матео, Тиаго и Чиро.

А във видеоклип, споделен в Инстаграм, се вижда как Меси и синовете му седят заедно на диван, а малките момчета пеят на английски език хита на Шийрън "Bad Habits".

Краткият филм скоро завладя въображението на феновете в социалните мрежи, като бързо събра над 2 милиона харесвания в платформата.

Шийран отдавна е голяма звезда в САЩ, но в момента манията по Меси е тази, която обхваща страната след пристигането му в Маями през лятото.

Капитанът, носител на Световната купа, е отбелязал 11 гола за отбора, собственост на Дейвид Бекъм, в 14 участия, откакто премина от Пари Сен Жермен. Той помогна на новия си клуб да стигне до първия си голям триумф, като спечели Купата на лигите само няколко седмици след пристигането си, но не успя да помогне на отбора си да спечели място в плейофите в края на редовния сезон в МЛС.