Лепа Брена идва за бутиков концерт в... Кранево

Една от легендите на сръбската музика ще изпее "Луда по тебе" за своите фенове

Новини
17:30 - 24 Септември 2024
29443
Лепа Брена идва за бутиков концерт в... Кранево

Коледа ще подрани за всички почитатели на сръбската музика и по-специално на Лепа Брена. Тя ще изнесе бутиков концерт за ценители на този жанр, а събитието ще е на 12 октомври в хотелски комплекс на морето, в Кранево.

Е, разбира се, почитателите на Новак Джокович и тениса не успяха да чуят на живо "Луда по тебе", макар и кавър на Камелия, когато сръбският спортист излезе на корта в София срещу нашия Григор Димитров, но ще имат възможност да се насладят на живо на легендарния хит.

Списъкът с хитове на гранд дамата на Балканите е дълъг и тя ще зарадва присъстващите не само с най-известните, но и с най-новите си песни.

"Вече няколко месеца подготвяме концерта на Лепа Брена. Щастливи сме, че ще може да я посрещнем и да направим събитие, което не се е случвало по нашето Черноморие. Целта ни е да предложим невероятно преживяване, а гостите ни дълго да помнят личната си среща с Лепа Брена", заявиха организаторте на събитието в морското ни селище.

63-годишната изпълнителката, чието истинско име е Фахрета Яхич – Живойнович и е родом от босненския град Тузла, ще има по-късно и концерт в София. Няколко дни след своя рожден ден, който е на 20 октомври, тя ще напълни и Зала 1 на НДК.

На 6 ноември феновете на Лепа Брена ще щракат с пръсти и ще кършат тела под звучите на други от най-големите й хитове - "Voli me, voli", "Hajde da se volimo", "Jugoslovenka", "Ti si moj greh" и т.н.