Лепа Брена издаде как е свалила 17 кг

Бюти
14:43 - 25 Май 2020
20305
Лепа Брена издаде как е свалила 17 кг

Звездата на балканската музика Лепа Брена е успяла да свали рекордните 17 килограма за само шест месеца, съобщи сръбското издание „Новости“. 59-годишната певица се бори с наднормено тегло през почти цялата си кариера. В момента обаче тя е постигнала една линия, която я доближава до формата й на младини.

Брена открила своята диета преди години, когато метаболизмът на тялото й започнал доста да се забавя и да трупа килограми. Споделя, че започнала воденето на аскетски режим в продължение на шест месеца. Тя е решила да се подложи на диета след като чула солен коментар на един сервитьор, който я сравнил с електрическа подстанция.

„Мислех, че ще дойде певица, а тя дойде цяла подстанция“, казал сервитьорът по адрес на турбо-фолк певицата. Коментарът наранява жестоко Лепа Брена, но й отваря и очите, като й дава страхотен мотив да се промени.

Както сама обяснява в този момент осъзнала, че нещо се случва с тялото й. И решила да го приведе отново в перфектно състояние. Ето какво си спомня от старта на своя хранителен режим, който спазвала и до днес:

„Обикновено ядях едно или две яйца сутрин. Гледах да са органични. За обяд обикновено хапвах някаква постна супа без мазнини и фиде. Всъщност това си беше вода, в която слагах да кипнат само зеленчуци, но не ги готвех до разпад, за да не изчезнат витамините от цялата история. Менюто ми включваше и малко месо, печено на скара или варено. За вечеря обикновено хапвах парче риба или месо със салата“ разказа за диетата си.