Лепа Брена не прилича на себе си (Снимка)

През ключалката
11:11 - 24 Април 2020
13066
Лепа Брена не прилича на себе си (Снимка)

Лепа Брена е неузнаваема. 59-годишната певица се появи онлайн в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, а външният й вид бе меко казано странен. Челото й е безизразно, защото е наблъскано с ботокс, а лицето осеяно с дълбоки бръчки, видя Lupa.bg.

Тя е вманиачена на тема външен вид, но никой не знае защо се е допуснала да изглежда така занемарена. В шоуто Лепа Брена за пореден път заяви, че концертът през 1990 г. в София е едно от най-хубавите преживявания в живота й. Тя разказва как прекарва с музика извънредното положение.

„Старая се да помагам на моето семейство, на многобройните си приятели и затова единственото, за което не размишлявам в момента, това е музиката. Мисля, че след месец или два ще бъдат открити начини как да се защитим от вируса“ – казва Фахрета Живойнович, както е истинското й име.

Звездата на бивша Югославия, родена в днешна Босна и Херцеговина, се включи от дома си. Брена споделя, че от родителите си е получила възпитанието кое е морално и кое не. Подчертава, че всеки трябва да пази добре личното си пространство.

„В днешно време не трябва никога да излагаме на показ своя личен живот. Трябва да съществува една граница, която обществото не бива да прекрачва. Няма нищо лошо в това да споделяте и да давате нещо на хората,  но има една граница, която не бива да се прекрачва и тази граница трябва да е ясна. Трябва да се знае до къде може да се навлезе във вашия живот, защото това, че някой си е купил ваша касета, плоча или ви слуша в YouTube, не означава, че си е купил авторските права върху вашия личен живот. Смятам, че е изключително важно да защитите себе и своето семейство и в никакъв случай не трябва да позволявате да надничат във вашата защитена територия“ – убедена е легендарната певица.